Anslut till träningsgruppen

Häng med oss i träningsgruppen Stöcksjö. Gemenskap, rörelseglädje och flås utlovas. Tryck på kalendern för att komma direkt till bokningssidan.

Jag vill veta mer 


Myrträning

Vi håller till på blöta myrar och då tar vi inte de nyaste skorna. Att lufsa runt på mjukt underlag är skonsamt och effektivt. Och väldigt kul, eller hur?Backträning

Att erövra backar gör dig både starkare, snabbare och ger ökad muskelmassa. Det är alltid bra att variera sin träning genom att springa uppför, utför och på platten.Skidgång

Att plocka med sig stavarna är ett bra sätt att stärka upp kroppens muskulatur samtidigt som det är skonsamt för knän och rygg.Intervaller

Vi springer långa och korta intervaller, mestadels på stigar. Det är bra för hjärtat och gör kroppen mer uthållig. Känslan efteråt är oslagbar!
NYHETER

Uppdaterad 2024-05-24

Rapport från myren den 23 maj
Myrlöpning med stavar. Vi fick en härlig mix av flås, styrka och blöta skor. Solen sken ikapp med deltagarna som var grymt starka! Fler bilder från kvällen hittas här.

Starka ben i backe
Ikväll fick benen smaka på rejält när vi kombinerade benstyrka med backlöpning. Ett glatt härligt gäng. En timme går fort när man har roligt!

Intervaller i obanad terräng
I torsdags blev det korta intervaller i obanad skogsterräng. Hade med mig en liten kompis kvällen innan för att reka området.