Med rörelseglädje i fokus

Enkelt, smidigt och med låg tröskel att ta sig ut


Välkommen till vår härliga gemenskap. Vi träffas en gång i veckan och tränar i 60 minuter tillsammans. Löpträning i backe, långa och korta intervaller, myrlufs och skidgång är exempel på vad vi sysslar med på våra pass. Oavsett väder är vi alltid ute så man klär sig helt enkelt efter väder.

Varierad träning som passar alla

Kanske har du precis kommit igång med din träning igen efter en graviditet, eller vill bli starkare för att kunna tackla vardagens utmaningar. Är du nyinflyttad kan du lära känna en granne och utforska närliggande stigar i gemensam trupp. Vad det än kan tänkas vara så är du varmt välkommen ut med oss! Åldersgräns 15 år.


Anmälan stängd för säsongen

Hur går det till?


Välj pass
Bokas via Formogram. Tider och datum uppdateras löpande under säsongen. Vi försöker hålla oss till torsdagar kl. 18-19.

Betala direkt i mobilen
Smidigt och enkelt. Betalningarna sker säkert genom den svenska betaltjänsten Payson. Kom ihåg att du kan använda ditt friskvårdsbidrag.

Träna med oss
Träningstid: Torsdagar 18:00-19:00.
Samlingsplats: Varierar beroende på pass.Utbildad livsstilsrådgivare
Det innebär att jag kan ge vägledning och rådgivning i olika frågor som rör både kost, hälsa och livsstil till privatpersoner, företag och offentliga förvaltningar. I dagens stillasittande samhälle känns det extra viktigt att vara med och bidra till att förbättra människors levnadsvanor och inspirera till rörelse för att på så sätt stärka folkhälsan.


En presentation av mig
Om du ansluter till träningsgruppen är det mig du kommer att träffa. Jag heter Emma och driver Urspår i Umeå. Min träningsfilosofi bygger på att träningen ska anpassas efter livet och inte tvärtom eftersom vi befinner oss i ständig förändring. Gör det för din skull, på ditt sätt, och krångla inte till det. För mig som aktiv småbarnsförälder är egentid (i mitt fall träning) ett måste för att orka med vardagens alla utmaningar. Varför tränar du? Oavsett anledning så hoppas jag vi ses på något av träningspassen! :)